Редактор: e-mail: кадър bTVСловосъчетанието гражданското неподчинение“ не съществува в българската Конституция. Неистина

...
Редактор: e-mail: кадър bTVСловосъчетанието гражданското неподчинение“ не съществува в българската Конституция. Неистина
Коментари Харесай

Зам.-директор на СДВР: В инцидента пред Румънското посолство има провокация и от двете страни

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Словосъчетанието „ гражданското непокорство “ не съществува в българската Конституция. Неистина е, че протестиращите могат да нарушават правата на другите. Това сподели в студиото на bTV старши комисар Антон Златанов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

По негови думи, в случая пред Румънското посолство има провокация и от двете страни. Той сподели също, че нито дамата с бялата кола, нито арестуваните за увреждането на автомобила са проверявани за алкохол и опиати, тъй като това е процедура при ПТП, каквото в тази ситуация няма.

При изненадващи блокади и апели за ескалация на митинга няма по какъв начин да няма произшествия, сподели старши комисар Златанов. Той разяснява също, че по негово мнение палатковият лагер на Орлов мост е противозаконен. Премахването му обаче би станало единствено с несъразмерна мощ, която не е дава отговор на сериозността на нарушаването, каквото е блокадата. „ Протестиращите там не са нападателни, в случай че проявят експанзия, лагерът ще бъде отстранен “, сподели зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Ние не пазим една или друга партия, ние пазим държавността “, сподели още Златанов. Той изрично отхвърли да разяснява изявления на свои началници в Министерство на вътрешните работи, както и политически решения, взети от управлението му.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР